22 milyon aktif İstanbulkart kullanıcısının kartlarını toplu taşımada kullanmaya devam edebilmeleri için 1 Ocak 2023 tarihine kadar ‘kişiselleştirme’ yapmaları gerekiyor. Yapılan açıklamada 3 milyon aktif kartın hala ‘kişiselleştirme’ işlemini yapmadığı ifade edildi.
Kişiselleştirilmemiş İstanbulkartlar, 1 Ocak tarihinden itibaren yine toplu taşıma araçlarında kullanılabilecek. Ancak bu kartlara sahip kişiler, aktarma, ücret iadesi, resmi tatillerde ücretsiz seyahat gibi haklardan faydalanamayacak.
Yolcuların 1 Ocak sonrası mağduriyet yaşamaması için İstanbulkart internet sitesi üzerinden işlemleri yapması gerekiyor.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.Tamam