enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4239
EURO
34,8266
ALTIN
2.402,18
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Orhan Gencebay’dan Gelen Haber

Orhan Gencebay eşi Sevim Emre ile beraber Nişantaşı’nda görüntülendi. Gencebay, sağlık durumu hakkında endişelendiren bir açıklamada bulundu.

Sağlık durumu hakkında da konuşan

“Ufak bir operasyon geçireceğim. Bir kist var, iki dakikalık bir ameliyatla hallolacak” diyen Orhan Gencebay’ın otomobiline yöneldiği sırada yanına karton toplayan bir kadın yanaştı.

“ÇETE OLMUŞ BUNLAR”

O esnada Orhan Gencebay, kendisine para verirken, Sevim Emre ise bu duruma sinirlendi. Emre, muhabirlere, “Bunlar tam bir çete! Her yer bunlarla doldu. Sürekli para istiyorlar” ifadelerini kullanarak, otomobiline bindi.

“FİKİR BEYAN ETMEMEYİ DAHA UYGUN GÖRÜYORUM”

Öte yandan daha önce röportaj yapmama kararı aldığını ve sözlerinin yanlış anlaşılmasından dolayı çok üzüldüğünü söyleyen Gencebay, “Doğru olduğuna inandığınız bir şey söyleseniz bile birileri şahsi görüşüne göre bir yerlere çekiyor. Bunun için fikir beyan etmemeyi daha uygun görüyorum. Kimseye kırgınlığım yok. Ben devletimi ve vatanımı çok seviyorum, değerlerime de son derece saygılıyım” ifadelerini kullanmıştı.

“ONLARA BİR ŞANS VERMEK İSTİYORUM”

Orhan Gencebay, genç sanatçılardan çok tanıdığı kişilerin olmadığını ama hiç tanınmamış isimler ile bir albüm hazırlığı fikrinin olduğunu da dile getirmişti. Gencebay, eski eserlerini bu isimlere seslendirerek, onlara da bir şans vermek ve imkan tanımak istediğini söylemişti.

Artık 3-4 ayda bir eser çıkarmayı planladığını ve bunların içinde rap müziğin de olacağını dile getiren ünlü isim, “Çok değişik, çok güzel şeyler olacak. Herkes çok şaşıracak. Yakın zamanda başlıyoruz” demişti.