enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4969
EURO
34,6998
ALTIN
2.406,47
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Milyonerde Bala Hatun Sorusu

Geçtiğimiz günlerde Kim Milyoner Olmak İster’de yarışan yarışmacı Batu Alıcı 1 milyon TL’lik soruyu açtırmaya hak kazanmıştı. Ekranlara kilitleyen bölümüyle sorulan soruya cevap verip vermeyeceği heyecanla beklenen yarışmacı için 1 milyon TL’lik soru açıldı. Soruyu görünce çok düşünen yarışmacıya, Kuruluş Osman’ın Bala Hatun’u Özge Törer tepkisiz kalamadı.

Yayınlanan her bölümüyle en çok izlenen yarışmalardan biri olan Kim milyner olmak ister’de uzun zaman sonra bir ilke şahit oldu. Geçtiğimiz yıllarda yarışan ve fenomen hale gelen Arda Ayten’den sonra 1 milyon TL’lik soruyu açtırmaya hak kazanan Batu Alıcı damga vurdu.

Bu hafta Türkiye’nin en çok konuştuğu isim haline gelen yarışmacı Batu Alıcı, Atatürk’ün boyu, kilosu ve ayakkabı numarasının sorulduğu 400 bin TL’lik soruyu bilerek 1 milyon TL’lik soruyu bilmişti.

Alıcı, dün akşam yayınlanan bölümde 1 milyon TL’lik soruyu yanıtlama fırsatı buldu.

Dün akşam yayınlanan bölümde merakla beklenen 1 milyon TL’lik soru açıldı.

“Hangisi Dede Korkut Hikayeleri’ndeki karakterlerden biri değildir?” sorusu soruldu. Tüm Türkiye’nin ekrana kilitlendiği anda uzun süre düşünen yarışmacı çekilme kararı aldı.

Cevabı verseydi B seçeneğini söyleyeceğini belirten Batu Alıcı çekilmekle çok doğru karar aldı. Çünkü cevap A şıkkı olan Bala Hatun olacaktı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi olan Batu Alıcı final sorusunda bazı eleştirilere maruz kaldı.
HİÇ Mİ KURULUŞ OSMAN İZLEMEDİN BATU!”

400 bin TL’yi alarak yarışmadan çekilmek zorunda kalan Alıcı sosyal medya kullanıcıları tarafından ilginç yorumlar aldı. İşte o yorumlar…
– Hiç mi Kuruluş Osman izlemedin
– Kuruluş Osman izleyenlerin rahatlıkla bileceği soru
– Bala Hatun Batu’yu kılıcı ile bulmaya çalışıyor
– Cevabı beklerken Bala hatun sinirli
Bala Hatun’un dizideki görselleri ile tepkilerini çok sayıda izleyici dile getirdi…

1 MİLYONLUK SORU NEDİR?
Alıcı, 4 Aralık Pazar günü Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılarak adını duyurdu. Alıcı, peş peşe doğru yanıtlarla 1 milyonluk soruya kadar ilerledi. Program saat 20:00’de ekrana geldi. İşte 1 milyonluk soru:

Hangisi “Dede Korkut Hikayeleri”ndeki karakterlerden biri değildir?

A: Bala Hatun

B: Banu Çiçek

C: Bamsı Beyrek

D: Bayındır Han

1 milyonluk soruda çekilmek isteyen Batu, 400 bin aldı. Yarışmadan çekilince Kenan İmirzalıoğlu soruyu yanıtlamasını istedi. Banu Çiçek cevabı veren Batu, yanlış cevaplamaktansa çekilmekle daha doğru bir karar verdiğini gördü. Doğru cevap ise A: Bala Hatun’du.