enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3798
EURO
34,7670
ALTIN
2.434,94
BIST
9.986,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Güzel Sunucu Esra Ceyhan’ın Son Hali Görenleri Şaşırttı. İşte Son Hali!

Atv’de bir ekran klasiği haline gelen Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye isimli programı uzun yıllar zirvede götürmüş güzel sunucu Esra Ceyhan şimdilerde ne yapıyor? Sosyal medyanın merak edilenlerinden olan Esra Ceyhan’ın son hali hayranlarını şaşırttı. Güzel sunucu Esra Ceyhan uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. 52 yaşındaki güzel sunucu Esra Ceyhan sosyal medyadan hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Büyük bir takipçi kitlesi olan Esra Ceyhan sık sık paylaşımlarda bulunuyor. İşte biraz kilo almanın da etkisi ile değişen Esra Ceyhan’ın son hali ve ünlülerin eski ve yeni halleri…

HAYLİ KİLO ALDIĞI GÖRÜLDÜ Ekranlardan uzun süre uzak kalan Ceyhan’ın yaptığı paylaşımlarda, aldığı kilolar gündem oldu. Ceyhan’ın yeni halini görenler, ünlü ismi tanımakta zorluk çekti.
Esra Ceyhan,1969, İzmir, televizyon programcısı ve sunucu.

Esra Ceyhan, 1969 yılında İstanbul’da doğmuştur. Asker olan babasının görevi nedeniyle çocukluğundan beri birçok şehir değiştirdi. En çok da Bursa ve Diyarbakır’da yaşamış. Bursa’da başladığı ilkokulu Diyarbakır’da bitirdi. Ortaokul ve liseyi yine Bursa’da okudu. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni kazandı. Böylece Bursa’dan İstanbul’a geldi.
1988 yılında üniversite ikinci sınıf öğrencisiyken bir davette Halit Kıvanç’la tanıştı. Televizyonculuk hayatı da bu tanışma ile başladı.
Ünıversıtede okurken TRT’de calışmaya başladı. ‘TRT’e calıştığı yıllarda Halıt Kıvanıc’n teklıf etmesıne rağmen kamera önüne gecmeyen ve kamera arkasını öğrenmeye calışan Esra Ceyhan calışma hayatına verdığı aradan sonra Flash TV’e bu kez kamera önünde seyırcılerle buluştu. ‘TRT’e eğlence ve eğıtım kültür drama programlarında yönetmen yardımcısı olarak programların hazırlanışı hakkında tecrübe kazandı.

1996 yılında televızyonda ılk kamera önüne cıkmaya HBB televızyonungündüz kuşağı kadın programıyla başladı. Daha sonra da 1997 yılında Atv’ye gecerek sekız bucuk yıl “Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye” ısımlı programını sunmuştur. Aynı programına bır sezon TV 8 ‘de de devam etmıştır.