enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2680
EURO
34,8110
ALTIN
2.455,91
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
20°C
Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Polat Davası

Kanal D’de canlı yayınlanan Neler Oluyor Hayatta’ya katılan Avukat Feyza Altun, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından pek çok fenomenin incelemeye alındığını açıkladı. Polat çiftiyle ilgili olarak da “Bu paranın sadece güzellik merkezinden geldiğine hiçbir zaman inanmadım. O yüzden incelemeye başladım” dedi.

“DİLAN POLAT İNSANLARI AŞAĞILADI”

Üç yıl öncesine kadar bu insanlar Tiktok’ta aile boyu dans ediyordu. Bir anda milyonluk arabalar aldılar, mafyatik havalara büründüler. Çok garip bir hayat tarzları olduğu için insanların dikkatini çekti. Kafaya eurolar takmak, altınlar takmak bunlar çok garip şeyler. Dilan Polat’ın insanları aşağıladı. ‘Allah beni seviyor bana para verdi, sizi sevmiyor size para vermedi’ dedi. ‘Züğürtler, fakirler…’ dedi. ‘Para kazanmayı siz beceremiyorsunuz’ dedi.

SKANDAL İDDİA!

Altun, “Kozmetik fabrikası açtığını söyledi. Fason üretim yaptıranların çoğu merdiven altı üretim yerlerinde en düşük maliyetle üretim yaptırıyor. Mesela ürünün üzerine 30 faktör koruma yazıyor ancak ucuz olsun diye 10 faktörlük korumalı ürün yaptırıyor. Leğenlerden şırıngayla çekiyorlar, tüplere dolduruyorlar ve insanlara satıyorlar” ifadelerini kullandı.

Avukat Feyza Altun, kozmetik ve cihaz fabrikası olduğunu söyleyen Dilan Polat ve eşi Engin Polat için “250 bin TL vergi ödeyen bir insanın 13 milyon TL’lik arabaya binmesi normal değil” şeklinde konuştu.

POLAT ÇİFTİ İÇİN KARAR NE ZAMAN ÇIKACAK?

Avukat Feyza Altun, Polat çiftinin soruşturulması hakkında, “Yargı bağımsız olmalıdır. Bu insanlar serbest kalacaksa bile halkın gerçekten ikna edilmesi gerekir. Pazar günü, en geç ise pazartesi günü Polat çiftinin tutuklanıp tutuklanmayacağı belli olur” dedi.